Terceravia d’Encamp aposta per fer accions des del comú per atraure turisme xinès

El número 3 de la llista, Àlex Calvo, admet sense manies que la generació de riquesa que suposa el Pas és “moltíssima per com està de descuidat” el poble

-
-
Atraure turisme xinès a partir d’accions que també pot fer el comú. Aquesta és una de les propostes que llança Terceravia d’Encamp per tal de generar riquesa a la parròquia. I és que la formació que lidera Santi González creu que cal diversificar i alhora cuidar el que es té. En aquest sentit, el número 3 de la llista, Àlex Calvo, és sincer en reconèixer que el Pas de la Casa genera moltíssim per tal com està de descuidat. 

La candidatura proposa l’atracció del turisme xinés, que "està creixent un 150% anualment, amb la creació de pacs turístics des del comú, a partir dels quals el turisme xinés pogués fer una estada a Encamp, quan facin una escapada a Barcelona o Tolosa, a través d’una llançadora i ho volem fer des del comú, marca Encamp”, ha assegurat el número tres de la candidatura encampadana de Terceravia.

Calvo ha parlat d’economia i finances comunals, també. Així, per a Terceravia la transparència ha de ser bàsica. “Publicarem les despeses del comú, tant pel que fa a infraestructures, com altres tipus d’inversions. No hi hauria d’haver cap tipus de problema que la ciutadania pogués conèixer la despesa real del Comú”, ha explicat el número tres de la candidatura.

Entre les propostes en matèria econòmica hi destaca el pressupost de dèficit zero i inversions comunals per “reactivar turísticament el centre de la vila d’Encamp i potenciar el Pas de la Casa, que aporta un terç del PIB, que es moltíssim per com de descuidat que està”, ha afegit Àlex Calvo.

 

Comentaris

Trending