Terceravia aposta per acabar amb la situació d’interinitat dels funcionaris comunals a Ordino

La formació que encapçala Jordi Balsa demana definir millor els llocs de treball i optimitzar el personal de què disposa el comú

-
-
La candidatura Terceravia a Ordino ha anunciat que té la intenció de posar fi a l’interinatge dels treballadors comunals. “Han de tenir contractes estables i la capacitat de progressar dintre del comú i així promocionar de manera interna. L’experiència en el seu lloc de treball dintre de casa comuna ha de comptar per promocionar”, ha explicat el candidat a cònsol major, Jordi Balsa.

“El nostre projecte és un projecte global que no es pot portar a terme sense la complicitat del treballador del comú, el qual ha d’estar satisfet i content en el seu lloc de treball”, ha assegurat Jordi Balsa. Perquè així sigui, des de Terceravia a Ordino, creuen que “cal definir bé el lloc de treball i s’ha d’organitzar optimitzant el personal que tenim, donant formacions i facilitant les eines perquè puguin fer la feina d’una manera adequada”, ha afegit el cap de llista ordinenc.

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.