Terceravia aposta fort per combatre el ‘botellón’ a Ordino

La formació vol impulsar projectes d’embelliment de la parròquia així com recuperar tradicions com els buners o el brou de Sant Antoni

Erola, fent declaracions als mitjans.
Erola, fent declaracions als mitjans.

El número 6 de la llista de Terceravia Independents a Ordino, Jordi Erola, ha manifestat la necessitat de treballar intensament des del comú per combatre la pràctica del ‘botellón’. Sobre aquesta, ha lamentat que s’ha fet massa habitual, especialment durant les festes de la parròquia. Per això, ha anunciat que, en cas de victòria electoral, la voluntat és coordinar-se de forma efectiva amb la policia per posar fi a “aquests actes incívics” perquè “la gent el que busca és una parròquia sana i neta”.

Erola ha explicat que “ens estimem molt la nostra parròquia i les festes tradicionals i darrerament en els últims anys festes com el roser d’Ordino, que és la nostra, s’han convertit en un gran “botellón” a l’aire lliure i és el que menys desitgem”. El candidat ha assegurat que aposten “per recuperar l’essència d’aquesta festa, ja que ens agrada veure que Ordino que s’ompli de gent, però rebutgem els actes incívics”. Així ha anunciat que ho faran mitjançant la coordinació amb la policia, per tal de tenir un major control en aquestes dates.

A banda, des de la formació es considera que embellir Ordino i fer-lo una parròquia maca, contribuirà al fet que els ciutadans l’estimin, la cuidin i la facin créixer. A més, s’assegura que cal crear sentiment de pertinença a través de la cultura i les tradicions.

Per aquest motiu, Terceravia Independents Ordino aposta per recuperar la cultura i les tradicions de la parròquia, com els buners, el brou de Sant Antoni o l’exposició micològica, fent participar la gent gran i involucrant el jovent, així com els més menuts.

A la vegada, Erola ha explicat que reactivaran el concurs de jardins i balcons. Es considera que així s’impulsaran noves experiències que potenciïn la imatge i atreguin turisme, mitjançant l’embelliment, sempre respectant l’estètica tradicional.

Etiquetes

Comentaris

Trending