Terceravia alerta de la deixadesa de la parròquia per part dels governs comunals d'Escaldes

Jordi Rubia diu que volen centrar-se en el benestar dels ciutadans

Jordi Rubia entrevistat aquest dimecres a Escaldes-Engordany.
Jordi Rubia entrevistat aquest dimecres a Escaldes-Engordany.

La candidatura Terceravia Independents Escaldes-Engordany ha alertat de la deixadesa de la parròquia, per part dels governs comunals. Així ho ha explicat aquest dimecres, el candidat a cònsol major, Jordi Rubia. Ha assegurat que “nosaltres defugim de les obres faraòniques i volem centrar-nos en el benestar i seguretat dels nostres ciutadans” i ha demanat a la corporació actual “que surti al carrer i vegi com està el poble”.

Terceravia Independents està seguint fil per randa el que va anunciar durant la presentació de seva candidatura a Escaldes-Engordany el divendres passat. No faran el porta a porta i trepitjaran molt carrer amb l'objectiu de fer arribar el seu missatge al màxim d'electors. D'aquesta manera el número u de la candidatura, Jordi Rubia ha volgut fer esment en les mancances que hi ha en algunes zones de la parròquia.

Rubia ha assegurat que la situació és desastrosa i ha anunciat que si guanyen i governen el comú escaldenc serà una de les seves prioritats la neteja i la bona conservació dels carrers.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending