Tres ferits en l'accident que ha obligat a tallar l'avinguda d'Enclar gairebé tres hores

Els serveis de seguretat i emergències encara estan treballant al vial de Santa Coloma, on han picat frontalment dos vehicles i un d'ells s'ha encastat contra diverses motos estacionades

-
-
L’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma, ha estat tallada durant gairebé tres hores arran d’un accident en què s’hi han vist implicats dos vehicles, que haurien picat frontalment per causes que encara es desconeixen. Els bombers han hagut d'atendre i traslladar fins a l'hospital tres persones ferides. Dues, mare -una dona resident de 40 anys- i filla, anaven en un cotxe Volkswagen Golf que circulava en direcció al centre d'Andorra la Vella i l'altra era el pilot del segon automòbil implicat, que anava en sentit Sant Julià.

L’accident ha passat poc després de les 10 de la nit i ha succeït a l’altura de l’avinguda d’Enclar 31, just davant d’una estació de servei per l’interior de la qual s’ha estat desviant el trànsit per mirar d’agilitar la situació i no ocasionar retencions. Un dels vehicles implicats en la topada, el que circulava en direcció sud, un Seat Ibiza conduït per un noi resident de 19 anys, hauria envestit un grup de motocicletes estacionades just davant de l’esmentada gasolinera.

En principi, l'abast de les ferides de les tres persones que s'han hagut de traslladar a l'hospital no haurien de revestir especial gravetat, però tot està pendent de les revisions mèdiques pertinents que s'han de dur a terme. Els especialistes en atestats de la policia han estat recollint les dades pertinents per intentar aclarir les causes del xoc alhora que un camió dels bombers, almenys, s'hauria quedat al lloc dels fets essencialment per netejar la calçada. Un dels cotxes implicats hauria perdut una quantitat important ja sigui d'oli o de carburant. Les tasques de neteja s'han allargat fins passada ben bé mitja hora de la mitjanit i la via s'ha reobert quan faltava poc per la 1 de la matinada.

Fonts veïnals han assegurat que fa temps que s'està advertint al comú que en moltes ocasions, la filera de motocicletes que s'apleguen estacionades en aquell indret acaben dificultant la visibilitat dels conductors. Serà aquesta una dada a tenir en compte pels investigadors, que estaven mirant d'identificar punts a la zona on hi pugui haver càmeres de videovigilància que hagin pogut ser testimoni de l'accident. Gairebé a la mateixa altura hi ha les dependències comunals de Santa Coloma.

FOTO: GABRIEL

 

Comentaris (8)

Trending