Tallen un camí a la vall del Madriu pel despreniment de pedres

El comú d’Escaldes ha barrat el pas al camí de la Muntanya, a l’altura d’Entremesaigües, per prevenir ensurts després de detectar una caiguda de rocs a la zona

-
-
El servei de circulació d’Escaldes-Engordany ha barrat el pas al camí de la Muntanya, a l’altura d’Entremesaigües, després de detectar a la zona despreniments de pedres. Més enllà d’algun ensurt, no s’hauria hagut de lamentar cap dany en aquest indret de la vall del Madriu, però s’ha volgut prevenir qualsevol possible incident.

S’ha habilitat un pas alternatiu a la zona degudament senyalitzat. No obstant, els responsables comunals demanen que es tingui molta precaució quan es passi per la zona. Davant de qualsevol dubte o per fer qualsevol consulta es pot contactar amb el departament de circulació comunal escaldenc (167 / 807210). Haurien caigut uns rocs d'una construcció que hi ha en el punt on s'ha tancat el pas.

El nombre de persones, turistes i residents al país, que aquests dies surten a la muntanya i que tenen, per exemple, la vall del Madriu com a punt d’interès és molt elevat. També és elevada la sensibilització en relació a esllavissades després de l’ensurt del Punt de Trobada.

 

Comentaris

Trending