Tabac decomissat amb conductor a la fuga inclòs

La Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell confisca a les Valls de Valira 3.234 paquets de contraban valorat en 14.391 euros

-
-
La Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell el passat diumenge, 20 de gener, al voltant de les 21.00 hores de la nit, va voler detenir un vehicle perquè tenia sospites que podia portar contraban. El conductor de l'automòbil en adonar-se compte de la presència policial, va abandonar el vehicle i va escapar-se. De manera que, els agents només van poder trobar els paquets de tabac, però no el conductor. 

Els agents volien aturar el vehicle, un Suzuki Vitara amb matrícula espanyola als voltants del terme municipal de Valls de Valira. El conductor del vehicle va preveure de la presència dels agents i d'aquesta manera va agafar una direcció perquè no poguessin identificar-lo i se'n va sortir. Va abandonar l'automòbil amb el tabac dins i va fugar-se a peu des del lloc dels fets. La persona encara no ha pogut ser localitzada pels agents de la Guàrdia Civil i desconeixen on pot estar.

Malgrat tot, dins del Suzuki – al qual els agents van poder accedir-hi per una finestra del darrere – hi van poder localitzar 3.234 paquets de tabac de contraban de la marca Fortuna Red Line, valorades en 14.391 euros. Les fonts de la Guàrdia Civil, indiquen que es va aixecar acta per infracció administrativa de contraban, i que el vehicle es troba immobilitzat i precintat al lloc dels fets. Pel que fa al gènere intervingut ha estat dipositat a les dependències oficials de la Guàrdia Civil, a disposició de l'administrador de la Duana de la Farga de Moles.

Etiquetes

Comentaris

Trending