Surt de la presó en arrest domiciliari l’home detingut per assaltar un magatzem de les Bons

Ja havia estat empresonat per robar a les instal·lacions del ‘Cafè el Conseller’, i ara estarà sota control monitoritzat 

-
-
L’home que des de principi del mes passat estava a la presó pel furt amb força que va protagonitzar en un magatzem comercial de les Bons a Encamp, ha sortit de la Comella en arrest domiciliari i sota control monitoritzat. No és pas la primera vegada que l’arrestat, un andorrà de 30 anys, està implicat en fets similars. De fet, va fer una estada d’uns quants mesos al centre penitenciari després que se’l detingués en relació amb una onada de robatoris que hi va haver l’any passat i que va agafar més transcendència pública perquè va afectar les instal·lacions de Magatzem Coma, el fabricant del ‘Cafè el Conseller’.

Actualment, l’home ara en arrest domiciliari està processat per haver assaltat, presumiblement amb el suport d’una o dues persones més, com ja va ser el cas de la denominada ‘Operació Oxitall’, per l’ús de bufadors per desmanegar caixes fortes, un conegut magatzem encampadà. De fet, novament va anar a la recerca de caixes fortes. En concret, ara se l’acusa de rebentar-ne tres per sostreure aproximadament 1.500 euros de l’establiment encampadà en qüestió. El processat i una altra persona més, segons que quedaria registrat en les càmeres de videovigilància de l’empresa, haurien accedit al local per una petita finestra que era la única que en aquell moment no gaudia de cap reixa, de cap protecció.

La detenció es va produir el 4 de novembre després que la policia reunís diversos elements que van conduir cap a l’arrestat. El furt s’hauria comès un parell de setmanes abans. El jove ara en arrest domiciliari hauria sortit de la presó el juny per la denominada ‘Operació Oxitall’, després de complir la pena imposada en el marc d’una ordenança penal i sense que es pogués acreditar l’autoria de molts dels assalts que se li imputaven, com per exemple el del ‘Cafè el Conseller’. Se’l va condemnar sols per aquells fets que ell mateix va reconèixer. Cert és, però, que el jove estaria fent de robar el seu ‘modus vivendi’.

Comentaris

Trending