Un xoc frontal entre dos cotxes andorrans a Ribera d’Urgellet causa fortes retencions a la C-14

Tot i l’aparatositat de l’accident, sortosament només s’ha hagut de lamentar un ferit menys greu que ha estat traslladat al Sant Hospital de la Seu

Comentaris

Lloc de l'accident.
Lloc de l'accident.

Un xoc frontal entre dos cotxes matriculats al Principat, que de retruc n’ha afectat un tercer d’espanyol, ha causat fortes retencions a la C-14, a l’altura de Ribera d’Urgellet. Tot i l’aparatositat del sinistre, sols s’ha hagut de lamentar un ferit menys greu, segons que ha confirmat el sistema d’emergències mèdiques (SEM) català. El ferit ha estat traslladat al Sant Hospital de la Seu per a la seva atenció.

L’accident, segons que ha confirmat el Servei Català de Trànsit (SCT), ha ocorregut poc després d’1/4 de 5 de la tarda a l’altura del quilòmetre 177, entre Adrall i el Pla de Sant Tirs, de l’esmentada carretera C-14. L’impacte, les causes del qual s’encarreguen els mossos d’esquadra d’esbrinar ha obligat d’entrada a desviar el trànsit, per tal de poder atendre les víctimes i retirar els vehicles de la calçada.

Inicialment, la via s’ha tallat totalment en el punt on hi ha hagut el sinistre. Una vegada apartats els vehicles i netejada la calçada, s’ha començat a fer desviaments senyalitzats per vies alternatives. Tot i amb això no s’ha pogut evitar que es formessin importants retencions en els dos sentits de la marxa al llarg de la tarda. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del SEM i cinc patrulles dels mossos d’esquadra.

Etiquetes

Comentaris

Trending