Ferides lleus les dues ocupants d’un dels vehicles implicats en el xoc al cap del Port

L’accident ha succeït poc abans de 2/4 de 6 de la tarda a l’altura del circuit del Pas de la Casa i enmig d’una intensa boira i s’ha hagut de tallar inicialment la via a la circulació perquè les assistències poguessin atendre els afectats

Comentaris

La patrulla de policia i una ambulància al lloc dels fets.
La patrulla de policia i una ambulància al lloc dels fets.

Un xoc entre dos vehicles -un Renault Clio i Mercedes-Benz GL, tots dos amb matrícula francesa- a l’altura del circuit del Pas de la Casa ha obligat a tallar inicialment la via a la circulació perquè les assistències poguessin fer l’atenció necessària als ferits en el sinistre, que ha succeït poc abans de 2/4 de 6 de la tarda enmig d’una intensa boira, que seria una de les responsables del sinistre.

Una vegada han pogut ser ateses les víctimes, s’ha començat a fer pas alternatiu. Fins al punt on ha succeït la topada s’hi han desplaçat, almenys, agents de circulació del Pas de la Casa, una patrulla de policia i l’equip d’atestats i, almenys, un equip del SUM amb una ambulància. Han resultat ferides dues dones, les dues ocupants del Renault. Es tracta de dues dones franceses de 63 i 47 anys, tots dues turistes i que no s’han fet ferides de rellevància malgrat que han hagut de ser traslladades al centre hospitalari.

Comentaris

Trending