Una vintena de joves han estat multats aquest cap de setmana per ‘botellons’ a Encamp i Segudet

La policia va actuar en les dues ocasions i en poques hores de diferència la matinada de diumenge a requeriment de persones que van ser testimonis de les ‘festes’

Dues ampolles encara avui a l'aparcament del Funicamp.
Dues ampolles encara avui a l'aparcament del Funicamp. Cristian Cortés

Una vintena de joves han estat sancionats aquest cap de setmana per consumir alcohol en espais públics, una pràctica que la Llei de seguretat pública prohibeix. Les dues actuacions policials es van dur a terme a Encamp i a Segudet i en tots dos casos es va procedir durant la matinada de diumenge, encara que amb algunes hores de diferència.

A Encamp, novament l’escenari del ‘botellón’ va ser a l’aparcament del Funicamp. De fet, encara avui hi quedaven restes de les consumicions. Ampolles de vidre, gots de plàstic. Els operaris comunals encarregats de la neteja i la higiene de la parròquia estan farts de tantes ‘celebracions’. Allí, a primera hora de la matinada de diumenge, s’hi van controlar una desena de joves, a parts iguals entre andorrans i sud-americans.

restes botellon
Restes del 'botellón' a la zona de l'aparcament del Funicamp. Cristian Cortés

Hores més tard, i també a partir d’un testimoni de la ‘festa’, en aquest cas un repartidor de premsa, patrulles policials es van desplaçar a Segudet, a Ordino, on ja a altes de la matinada i quan el diumenge començava a clarejar es van controlar una desena de joves més duent a terme pràctiques prohibides de consumició d’alcohol en l’espai públic. A cada jove se li imposa una multa de 300 euros, que si paguen amb celeritat és rebaixada de manera important.

Un cotxe policia en tasques de vigilància a l'aparcament on s'ha fet el 'botellón'.

Relacionat

La policia dissol un 'botellón' a Encamp amb una cinquantena de joves

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending