Un vessament d’oli ha complicat el trànsit a l’avinguda Tarragona

Els bombers han netejat la via amb sepiolita mentre els agents de circulació han regulat la circulació sense, però, que es puguessin evitar retencions

Comentaris

Cotxes fent cua a la rotonda de la Comella.
Cotxes fent cua a la rotonda de la Comella. B. N.

Un vessament d'oli d'un camió a la calçada ha provocat retencions de trànsit aquest dijous al migdia al centre d’Andorra la Vella. En concret, a la zona més pròxima a la rotonda de la Comella. Els bombers han rebut l'avís de la policia i s'han desplaçat per netejar la via mentre els agents de circulació han col·locat senyals alertant del perill.

El problema s’ha detectat al voltant de dos quarts de dues de la tarda. Hi havia carburant sobre la calçada, fet que representava un perill per a la resta de vehicles. Ràpidament s’ha fet l’avís al cos de bombers, que s’ha desplaçat a la zona. El cos d’extinció ha netejat la via. Així, han utilitzat sepiolita per mirar d’absorbir el gasoli que s’ha vessat. Al mateix temps, agents de circulació de la capital han regulat el trànsit i han intentat minimitzar els problemes provocats per la situació.

El vessament ha afectat la rotonda i un tram de l'avinguda Salou i ha arribat pràcticament a la zona de l'Estadi Comunal Joan Samarra. Al mateix temps, un turisme ha col·lidit amb un senyal de trànsit que hi ha al final de la Baixada del Molí.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending