Els veïns de Rocacorba esperen que l’operació antidroga torni la calma al barri

Hi ha activada l’alerta almenys sobre dos residents més a la zona de Sant Julià, que no haurien estat localitzats quan se’ls volia detenir i que haurien marxat del país perquè són conscients que de ser enxampats se’n van de patac a la presó, on ja haurien estat

El bar epicentre de la denominada 'Operació Bronx' fa més d'un any que està tancat.
El bar epicentre de la denominada 'Operació Bronx' fa més d'un any que està tancat. B. N.

Els veïns del barri de Rocacorba de Sant Julià esperen que amb l’operació antidroga que hi va haver la setmana passada, i tot desitjant que l’actuació policial culmini amb les dues detencions més que com a mínim es preveuen, torni la calma a la part alta de l’avinguda Verge de Canòlich. Tot i portar tancat més d’un any, des de pràcticament l’inici de la pandèmia, el negoci de tràfic de droga voltava al tomb d’un bar de l’esmentat vial. El local està tancat. Res a veure amb altres de la zona.

La situació era de domini públic i els veïns havien denunciat en múltiples ocasions els ‘negocis’ poc clars que es feien en aquell indret. De fet, segons algunes fonts, hi havia alguns veïns que havien arribat a gravar transaccions al bell mig del carrer, amb total impunitat per part dels protagonistes de les actuacions de compra-venda d’estupefaents i amb total passotisme tot i ser conscients en més d’una ocasió que eren enregistrats pels veïns amb els seus mòbils.

El material comissat.

Relacionat

“Això d’aquesta gent, al Bronx, era un escàndol”

A banda de ‘droga menor’, en l’actuació de dimecres passat es van comissar 32 grams de cocaïna. La policia esperava enganxar, almenys, dues persones més a banda de les altres dues que van ser enviades a la presó. De fet, els veïns tenen clar que fins que no siguin enxampats aquests dos sospitosos que falten, no podran estar del tot tranquils. La policia va arribar a accedir al domicili dels dos cercats, que són parella.

Segons fonts judicials, se’ls esperava l’endemà de la batuda. Però per ara, ni l’un ni l’altra no haurien tornat al país. Són fora. Aparentment, entre l’Alt Urgell i la Noguera. I les fonts consultades dubten que els cercats tornin a Andorra. Almenys, no ho faran durant un temps, creuen, fins que la situació es refredi atès que són conscients que entre el que hi ha de la investigació en curs i els antecedents de tots dos, sobretot de la noia, haurien d’ingressar de patac al centre penitenciari. Tots dos ja saben què és. Especialment ella.

Comentaris (4)

Trending