Un veí d’Andorra la Vella es debat entre la vida i la mort en precipitar-se per un cel obert

L’home, de 64 anys, va adonar-se en arribar al domicili la matinada de dissabte que no duia claus i durant una estona va picar al timbre sense que la seva companya el sentís, motiu pel qual va intentar entrar per una finestra

Una imatge de la façana de l'edifici del carrer de la Sardana on van passar els fets.
Una imatge de la façana de l'edifici del carrer de la Sardana on van passar els fets. Toni Solanelles

Un veí d’Andorra la Vella de 64 anys està ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital, sedat i amb assistència de ventilació mecànica, des de la matinada de dissabte, quan volent entrar al seu domicili per una finestra exterior va precipitar-se per un cel obert i es va fer ferides molt greus que el mantenen entre la vida i la mort, tal i com han confirmat fonts hospitalàries.

Els fets haurien passat aquest dissabte passat al tomb de les 3 de la matinada. En tornar a casa, en un pis del carrer de la Sardana, a la zona de Prada Ramon, a la capital, l’home es va adonar que no duia al damunt les claus. Pel motiu que sia, o les havia perdut o se les havia deixat. En tot cas, conscient que a dins de l’habitatge hi havia la seva parella, va picar el timbre. Segons algunes fonts, una veïna hauria explicat que potser va estar picant prop d’una hora. El cas és que la companya de l’home, de nacionalitat espanyola, no va sentir que picaven a la porta.

Davant la falta de les claus i la manca de resposta de la dona, l’home, neguitós, es va veure valent per mirar d’entrar al domicili a través d’una finestra que donava al cel obert, però per al seu infortuni es va precipitar al buit des d’un tercer pis. Alguns dels veïns es van despertar llavors arran del fort patac i estrèpit que la caiguda de l’home va provocar. Immediatament es va alertar els serveis sanitaris.

Els integrants del SUM, que en veure la situació haurien alertat, segons fonts veïnals, la policia per tal que investigués que havia passat, van dur a terme les maniobres de reanimació pertinents i les tasques d'estabilització i allí mateix van intubar el precipitat, ferit molt greument. I va ser traslladat cap a l’hospital on romania encara fins avui segons que han confirmat les fonts hospitalàries consultades.

Les indagacions fetes amb posterioritat pels agents de policia van descartar qualsevol possibilitat que hi hagués cap tipus de voluntarietat (o d’indicis de criminalitat) en la caiguda. I es va confirmar que el malaurat accident era, justament, això, un accident malaurat i amb conseqüències molt greus.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending