Un vehicle andorrà es veu implicat en un aparatós i surrealista xoc a Tarragona

Un Volkswagen Polo matriculat al Principat ha estat ‘atropellat’ per un altre automòbil mentre feia cua en les immediacions d’una estació d’ITV

Comentaris

Situació en què han quedat els vehicles.
Situació en què han quedat els vehicles.

Un vehicle andorrà s’ha vist implicat en un aparatós i surrealista xoc que hi ha hagut en les immediacions d’una estació de servei d’ITV de la ciutat de Tarragona. El turisme matriculat al Principat, un Volkswagen Polo, ha estat literalment atropellat per un altre automòbil, en aquest cas un Hyundai, mentre tots dos, suposadament, feien cua per passar la revisió tècnica. Malgrat els danys materials, sortosament no hi ha hagut ferits.

Per causes que els mossos d’esquadra, que s’han desplaçat fins al llocs dels fets, hauran de determinar, el Hyundai, un cotxe elèctric, s’ha ‘disparat’ i s’ha enfilat damunt del cotxe andorrà, quedant literalment a sobre del morro del Polo. L’accident ha estat d’allò més aparatós i ha deixat estupefactes les persones, no pas poques, que aquest migdia estava a la zona on ha passat el fet.

Diverses dotacions de serveis d’emergència s’han desplaçat fins al lloc dels fets. L’estació d’ITV, operada per la firma Applus+, es troba situada al carrer Budellera de la capital tarragonina.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending