Ve de cap de setmana a Andorra i acaba detingut per empentar la dona ebri

La parella mantenia una discussió ‘animada’ en un estat d’embriaguesa notable per part de tots dos en l’habitació de l’hotel on estaven allotjats

Habitació d'un hotel del país.
Habitació d'un hotel del país. ARXIU

Sense l’alcohol, potser la cosa hauria estat diferent. Però l’embriaguesa, dels dos integrants de la parella, ha fet que els crits i el soroll procedents d’una discussió hagin estat probablement més notoris del que ho haurien estat en un altre estat. Total, que els responsables de l’hotel on estava allotjada la parella en qüestió no han tingut més remei, davant l’altercat que intuïen, avisar la policia. I s’han acabat enduent l’home.

La parella, turista, havia vingut al Principat a passat un llarg cap de setmana. Com tantes d’altres famílies. Aquesta nit passada haurien sortit i haurien ingerit més alcohol del que probablement hauria estat recomanable. En fi, que ja a la cambra de l’hotel on estaven allotjats, s’ha iniciat una discussió recriminant vagin a saber què l’un a l’altra i l’altra a l’un. Els crits eren tant notoris que els responsables de l’establiment han advertit la policia.

I aquí ha estat quan els crits i el soroll han acabat amb la detenció de l’home, entrat ja en la quarantena. Quan han arribat els agents al local i han pujat a l’habitació en qüestió, s’han trobat una parella passada d’alcohol. Han demanat què havia passat i la dona ha explicat, entre altres coses, que la seva parella l’havia proferit un parell d’empentes en el marc d’una discussió verbal passada de voltes. L’home ho ha reconegut. Ha admès haver empunyat la parella.

N’hi ha hagut prou. Els protocols són els que són i empenta és sinònim d’agressió. En conseqüència, l’home ha estat detingut -era la 1 de la matinada més o menys- acusat d’un delicte de violència domèstica. I ha acabat passat la nit, i la mona, a les cel·les del despatx central de la policia.

Comentaris (1)

Trending