Va de marxa, embolica la troca amb els vigilants de la discoteca i acaba detinguda per la policia

A banda dels dos polonesos arrestats durant la jornada de divendres, la matinada de dissabte a diumenge agents del cos d’ordre van haver d’arrestar dues persones per encarar-se’ls

Comentaris

Una dotació policial fent una ronda nocturna.
Una dotació policial fent una ronda nocturna. POLICIA D'ANDORRA

Va venir al Principat a passar el cap de setmana. De gresca. Va acudir després de sopar en una de les discoteques del país i es va passar de voltes bevent. Primer va embolicar la troca al local d’oci, i després, quan agents de la policia, intentaven dur-la a dormir la mona en l’allotjament que tenia contractat va acabar detinguda davant la seva actitud desafiant.

La policia va detenir la matinada de dissabte a diumenge dues persones per enfrontar-se a patrulles que van haver d’acudir a posar ordres en dos llocs diferents. Els arrestos van més enllà dels dos més que es van fer durant la jornada de divendres en relació amb el partit de futbol entre les seleccions d’Andorra i Polònia i el comportament hagut per part d’alguns dels seguidors polonesos.

Vist l’estat de la interessada i en un intent de calmar els ànims i mirar d’evitar que la situació anés a més, van decidir portar-la al seu lloc de pernoctació perquè se li passés la mona

La primera de les detencions va ser la de la turista que va embolicar la troca en una discoteca. Va ser gairebé a 2/4 de 4 de la matinada de dissabte a diumenge quan es produiria la detenció. Des de la discoteca on havia acudit una turista de 44 anys es va requerir la policia ja que una dona no resident, en un important estat d’embriac, estava increpant sense parar el personal de la discoteca.

Els agents interventors, vist l’estat de la interessada i en un intent de calmar els ànims i mirar d’evitar que la situació anés a més, van decidir portar-la al seu lloc de pernoctació, però en un moment donat aquest comença a injuriar i faltar al respecte a aquests, així com desobeir les ordres donades. La seva actitud envers els agents, en tot moment arrogant, desafiant i injuriosa, va comportar al final la detenció per un delicte contra la funció pública i contra l’honor.

Una segona detenció es va practicar gairebé a 3/4 de 6 de la mateixa nit, a Andorra la Vella, en aquest cas un home de 29 anys, també no resident, protagonitzaria un altercat en un aparcament públic de la capital. Agents del servei de circulació d’Andorra Vella van contactar amb la policia ja que tenien problemes amb dos joves a l’hora de sortir d’un aparcament públic. Una vegada els agents interventors van acudir sobre lloc, el detingut, va mostrar una actitud, injuriosa i amenaçadora, i va proferir insults i amenaces envers els funcionaris públics. Va ser arrestat atribuint-los els mateixos delictes que a la turista anterior.

DROGA

També la mateixa nit hi va haver una detenció relacionada amb el consum d’estupefaents. En aquest cas, cinc minuts abans de 2/4 de 4 de la matinada, a Andorra la Vella, un home resident de 33 anys va ser detingut per possessió d’1,2 grams de ketamina, a més a més d’una petita quantitat de marihuana (1,1 grams). En el marc d’un control rutinari a la via pública, l’interessat  llença al terra el producte estupefaent. Per tant, no hi va haver dubte que era el ‘titular’ d’aquella droga i, en conseqüència, va ser detingut.

Comentaris (1)

Trending