Un turista allotjat al Pas de la Casa amenaça els comensals d’un restaurant amb un martell

L’home va acabar detingut el dia de Nadal i expulsat del Principat aquest diumenge després que els responsables del locals inicialment el fessin fora per molestar altres clients

Una imatge d'arxiu del local on hi va haver l'incident.
Una imatge d'arxiu del local on hi va haver l'incident. ARXIU

Un home allotjat aquestes festes al Pas de la Casa va acabar detingut el dia de Nadal després d’increpar, primer, clients d’un restaurant de la localitat fronterera i, després, una vegada se l’havia fet marxar, tornar a l’establiment i amenaçar els comensals amb un martell que hauria brandat però no hauria ‘usat’ en cap moment. En tot cas, quan l’home va aparèixer amb l’eina visiblement nerviós i fora de lloc hi va haver certa tensió al local.

La policia va haver d’actuar per partida doble segons que han confirmat les diverses fonts consultades. L’home va acudir al restaurant i en un estat de visible embriaguesa va començar a molestar les persones que en aquell moment hi havia al local. Al·ludint al dret d’admissió, els responsables de l’establiment el van fer fora. Agents de la policia el van acompanyar fins a l’allotjament on s’estava, al Pas mateix. Semblava que l’incident havia tocat a la seva fi.

Però encara no uns minuts més tard, i visiblement indignat, l’home va tornar d’on havia marxat ara equipat amb un martell. Aquesta segona part de l’incident va succeir vers les 9 de la nit d’aquest dissabte de Nadal. Davant l’actitud agressiva i fora de lloc de l’home, que va mostrar l’eina però no la va emprar en cap moment, finalment els agents de la policia van haver de tornar a fer acte de presència al restaurant i acabar detenint l’home.

Aquest diumenge l’arrestat ha passat a disposició judicial i després que s’hagi dictat una condemna per la via ràpida -a través d’una ordenança penal- se l’ha acompanyat a la frontera en incloure la mesura una ordre d’expulsió que si incompleix i se l’enxampa el podria acabar portant al centre penitenciari per un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Comentaris

Trending