Truca a la policia per denunciar la parella perquè l’acaba d’apunyalar i acaben tots dos detinguts

Es tracta de dos residents que s’haurien discutit i agredit mútuament aquest matí en el domicili que comparteixen en un aparthotel a la zona del Pedral d’Encamp

Els fets haurien ocorregut en un aparthotel d'Encamp.
Els fets haurien ocorregut en un aparthotel d'Encamp. G. P.

La policia ha detingut aquest matí un home i una dona residents, parella, després que suposadament s’haguessin esbatussat i agredit mútuament. Una patrulla ha hagut d’acudir en un domicili a la zona del Pedral d’Encamp després de rebre una trucada d’un home que deia haver estat apunyalat. De sobte hauria aparegut la dona i la conversa s’hauria tallat de forma abrupta, segons que han explicat fonts coneixedores del cas. D’aquí que s’hagi activat la policia.

Segons les fonts consultades, era l’home qui assegurava haver estat agredit i, en efecte, presentava alguns talls a les mans que com el mateix afectat hauria reconegut almenys d’entrada no havien requerit assistència mèdica. L’home hauria trucat a la policia interessant-se per com havia d’actuar per formular una denúncia contra la seva parella. Però en descobrir aquesta les intencions de l’home tot plegat encara s’hauria encrespat una mica més del que ja ho estava.

En tot cas, i una vegada els agents han arribat a lloc vers les 10 del matí, i un cop han fet les indagacions pertinents, han pogut aclarir que l’altercat -crits, insults, amenaces…- haurien estat recíprocs. I per això han acabat detenint les dues persones -un home de 33 anys i una dona de 37, residents de nacionalitat colombiana- per sengles delictes contra la integritat física i contra la llibertat. Una vegada elaborat el pertinent dossier, a darrera hora d’aquesta tarda, tots dos han estat posats a disposició judicial.

Comentaris

Trending