Dos ferits en la topada entre un cotxe i una moto a l’avinguda Nacions Unides d’Escaldes

El sinistre, que ha tingut lloc en un moment de força intensitat circulatòria, ha dificultat l’evolució del trànsit a la zona del Clot d’Emprivat

Diversos vehicles de seguretat i emergència a la zona de l'accident.
Diversos vehicles de seguretat i emergència a la zona de l'accident. Toni Solanelles

Una topada entre un turisme i una moto de petita cilindrada a l’avinguda Nacions Unides, a Escaldes, ha comportat que durant prop d’una hora el trànsit per la zona del Clot d’Emprivat fos més dificultosa que del normal, més en una hora de forta incidència circulatòria. Els conductors dels dos vehicles implicats han sofert ferides, inicialment, de poca rellevància.

Un tram de l’esmentada avinguda ha quedat inutilitzable per tal que es poguessin fer les atencions i les diligències corresponents derivades de l’accident. El sinistre ha tingut lloc vers 2/4 de 5 de la tarda i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues ambulàncies, una del SUM i una altra dels bombers. També han acudit a lloc experts en accidents de trànsit de la policia i agents de circulació del comú d’Escaldes.

L'ambulància del SUM a punt de marxar i al fons, a la rotonda de la Dama de Gel, impacte circulatori.
L'ambulància del SUM a punt de marxar i al fons, a la rotonda de la Dama de Gel, impacte circulatori. Toni Solanelles

Els vehicles implicats han estat un turisme Sukuki Swift i una motocicleta Benelli BN125, tots dos matriculats al Principat. La conductora del turisme -resident de 44 anys- i el conductor de la motocicleta -jove de 16 anys- resulten ferits.

Comentaris

Trending