Topa contra un vehicle aturat i el ‘llança’ d’un talús avall a Bordes d’Envalira

Sortosament, el Panda que s’ha precipitat no tenia cap ocupant a l’interior i el vehicle ha pogut ser retirat amb relativa facilitat

Espai sense la tanca, que ha caigut amb l'impacte.
Espai sense la tanca, que ha caigut amb l'impacte.

Una furgoneta Mercedes Sprinter ha topat aquest matí contra un vehicle, un Panda, aturat en un lateral de la carretera general CG-2 a l’altura de Bordes d’Envalira amb tanta força i mala sort, que aquest darrer automòbil ha colpejat contra la barana protectora i aquesta ha caigut i rere seu s’ha precipitat el vehicle. Sortosament, a l’interior del Panda no hi havia ningú.

El sinistre ha passat a 2/4 d’11 del matí i alguns veïns de la zona han estat testimonis del xoc, que encara no s’expliquen. Tot plegat ha quedat amb l’ensurt i els danys materials, el cost dels quals s’haurà de fer càrrec, d’entrada, l’assegurança de la furgoneta. Les fonts consultades no han pogut precisar tampoc si el vehicle que s’ha precipitat estava estacionat -que és la hipòtesi inicial- o aturat momentàniament.

WhatsApp Image 2022 05 06 at 3.12.09 PM
La tanca al fons del precipici.

En tot cas, el que ha quedat clar és que no hi havia ningú a l’interior i que producte de la topada no hi ha hagut cap dany personal. Justament, han estat els veïns els que han alertat de la situació.

Comentaris

Trending