Reobert l’accés al túnel del Pont Pla després de l'accident a la rotonda de la Dama de Gel

En el sinistre s’han vist implicats dos turismes i una moto, amb dos dels conductors que han demanat atenció sanitària i ha obligat a tallar la circulació cap a la Masssana durant uns tres quarts d'hora

La policia actuant d'un accident amb una moto implicada.
La policia actuant d'un accident amb una moto implicada. P.C.

Un accident de trànsit a la rotonda d’entrada ha obligat a tancar durant prop de tres quarts d'hora el túnel del Pont Pla. En el sinistre s’ha vist implicat una motocicleta i dos cotxes. Dos dels conductors haurien patit ferides de caràcter lleu. Per poder-lo atendre’ls, s’ha restringit el trànsit a la zona, fet que complicat encara més la mobilitat en una jornada ja prou complicada.

El xoc ha tingut lloc al voltant de tres quarts de set del vespre, a la rotonda de la Dama de Gel, que cal recordar, dona accés des d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany al túnel del Pont Pla. Segons les fonts consultades, s’han vist implicats dos cotxes i la moto. En principi, sense cap conseqüència greu per als conductors dos dels quals, però, sí que han reclamat atenció mèdica.

Per poder-los atendre i també fer l’atestat, s’ha hagut de restringir el trànsit. El túnel del Pont Pla s’ha tallat, a l’espera de poder reprendre la normalitat. La situació s'ha allargat fins passats dos quarts de vuit de la tarda, quan la circulació s'ha pogut restablir.

WhatsApp Image 2022 11 11 at 19.14.14
Cues provocades pel sinistre.

Comentaris

Trending