Sostreu més de 4.000 euros als clients de la gestoria on treballava

Una administradora que s’encarregava de fer els tràmits per crear societats ha estat detinguda per fer-se amb els diners gràcies a una bestreta innecessària, així com per alterar documents públics i privats amb aquesta finalitat

Comentaris

Imatge de la façana del despatx central de la policia.
Imatge de la façana del despatx central de la policia. policia d'andorra

Més de 4.000 euros va aconseguir sostreure una administradora d’una gestoria als seus clients sota el paraigua d’una bestreta per crear una societat i sol·licitar la residència. Dues denúncies van portar a la detenció de la dona per part de la policia per aquests fets. A més a més, també va arribar a alterar documents públics i privats per tal de fer veure que s’estava realitzant el procés.

Aquest dijous al matí la Policia va detenir a Encamp una dona de 42 anys com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni i un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Es tracta d’una administradora d’una gestoria, que s’encarregava de fer els tràmits per a clients que volien crear una societat i sol·licitar la residència. Els demanava una bestreta assegurant que era necessària per començar el procés i, així, fer-los creure que estava en curs. Amb la mateixa finalitat va alterar documents.

La Policia va iniciar la investigació arran de diverses denúncies pels dos motius, el dinerari i la manipulació de documentació. El perjudici econòmic, a hores d’ara, fregaria els 4.500 euros i correspon a un dels afectats, ja que un altre dels clients va poder recuperar els diners que havia avançat, més de 2.000 euros.

Comentaris (2)

Trending