Set mesos de retirada de carnet per fer bolcar el cotxe anant conduint sota l’efecte de l’alcohol

Resident de 18 anys, ha hagut de ser rescatada pels bombers després d’accidentar-se de bon matí a la Serra de l’Honor i sortir indemne del sinistre

Comentaris

Una imatge de la CG-3 a l'altura de la denominada Serra de l'Honor.
Una imatge de la CG-3 a l'altura de la denominada Serra de l'Honor. ARXIU

La Batllia ha decidit retirar per la via ràpida set mesos el carnet de conduir a una jove que aquest matí ha patit un accident a la carretera general CG-3, a l’altura de la Serra de l’Honor, en terme parroquial de la Massana. La jove ha bolcat el vehicle però, sortosament, ha sortit pràcticament indemne de l’accident.

Han estat els bombers els que han hagut de rescatar la noia, de 18 anys, que poc després d’1/4 de 10 del matí ha perdut el control del cotxe i ha donat una volta de campana. Els agents del cos de prevenció han alertat la policia. Una vegada rescatada la conductora, en no patir cap mena de lesió, se li ha fet el control d’alcoholèmia i ha donat positiu, motiu pel qual ha quedat arrestada.

A primera hora d’aquesta tarda se l’ha posat a disposició judicial, acusada d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, i via ordenança penal al cap d’una estona ha recuperat la llibertat amb una pena condicional i set mesos de retirada de permís. S’ha beneficiat del fet de ser menor de 21 anys i no tenir antecedents.

També a la Massana, però una estona abans de l’accident patit per l’esmentada noia, una dona resident de 45 anys ha resultat ferida arran del xoc que ha sofert el vehicle que conduïa, un Peugeot 206, amb un Mercedes Benz Sprinter. L’accident ha succeït a 1/4 de 9 del matí a l’altura del número 71 de l’avinguda Sant Antoni. Els dos vehicles implicats estaven matriculats al Principat.

Comentaris (1)

Trending