‘S’atrinxera’ a la cafeteria de l’hospital sense passi sanitari i acaba sancionat per la policia

Els cambrers del recinte li han servit una consumició amb el compromís que se la prendria a la terrassa o més enllà i un cop ha tingut allò sol·licitat s’ha negat a abandonar el local

Una imatge de la porta d'accés a la cafeteria on queda clar que cal el certificat Covid.
Una imatge de la porta d'accés a la cafeteria on queda clar que cal el certificat Covid. Toni Solanelles

La policia ha hagut d’intervenir a primera hora d’aquesta tarda a la cafeteria de l’hospital per resoldre l’incident protagonitzat per un client que es negava a deixar el local sense tenir el certificat sanitari. S’enfronta a una multa de 500 euros per incompliment de les lleis de sanitat i de seguretat pública posades en relació amb els decrets lligats al combat de la pandèmia.

L’incident hauria passats 2/4 de 2 de la tarda. Els responsables han accedit a servir la consumició demanada pel client amb la condició que se l’havia de prendre o bé a la terrassa de l’establiment -i alhora terrassa  annexa a la recepció de l’hospital- o bé fora del recinte. On volgués però sempre a l’exterior. L’home hauria acceptat la condició.

Però una vegada ha tingut la consumició servida, l’home s’ha negat a abandonar el local i s’ha fet fort dins la cafeteria. Davant d’això, els responsables de l’establiment han mobilitzat la policia, que s’ha presentat degudament equipats amb el talonari de multes atès que havien estat ja alertats de la situació. La sanció a la qual s’enfrontaria l’home, segons les fonts, és de 500 euros.

Comentaris (18)

Trending