Roman ingressat un dels motoristes ferits en l’accident a la carretera de l’Obac

La resta d’implicats en sinistres viaris tant aquest dilluns a la tarda com aquest dimarts al mati han estat donat d’alta amb diverses contusions després de ser atesos al servei d’Urgències

Comentaris

Una ambulància en el lloc de l'accident, amb les motos al fons.
Una ambulància en el lloc de l'accident, amb les motos al fons. G. P.

El motorista de 52 anys que es va veure implicat en el xoc que dues motos van protagonitzar aquest dilluns a la tarda a la carretera de l’Obac roman ingressat a l’hospital pendent de decidir quin tractament se li ha d’aplicar. El conductor de l’altra motocicleta immersa en el sinistre, de 24 anys, va ser donat d’alta amb diverses contusions després de passar pel servei d’Urgències hospitalari.

També aquest matí els metges de l’esmentat servei de l’hospital han hagut d’atendre dues persones accidentades en sengles accidents viaris. El més rellevant és el que ha sofert a 2/4 de 8 del matí, a l’avinguda Sant Antoni, un turisme Fiat Punto amb matricula del Principat que conduïa un home resident de 20 anys. El vehicle ha topat contra diversos fitons de la vorera. El jove havia de ser donat d’alta amb policontusions, igual com un motorista de 25 anys que també s’ha fet mal tot sol.

Etiquetes

Comentaris

Trending