‘Rebenten’ almenys quatre vehicles estacionats en un edifici al peu de la CG-2 a Canillo

Els automòbils, aparcats al Residencial Caselles, a prop del mur d’escalada, han aparegut amb els vidres trencats i evidències d’haver estat regirats en el seu interior

Una imatge d'arxiu de Residencial Caselles, a tocar de la CG-2 i del riu.
Una imatge d'arxiu de Residencial Caselles, a tocar de la CG-2 i del riu. ARXIU

La policia investiga qui hi podria haver darrere del que seria un aparent furt amb força a l’interior de quatre cotxes, almenys, que estarien estacionats en un edifici que hi ha a tocar de la carretera general CG-2 i molt a prop del mur d’escalada de Canillo. En concret, la promoció on hi havia els automòbils es coneix amb la denominació de Residencial Caselles, per la seva proximitat, també, amb Sant Joan de Caselles.

Les fonts coneixedores dels fets han explicat que almenys quatre cotxes han resultat amb algun objecte contundent que ha permès trencar els vidres. Sinó tot -aquest extrem no ha pogut ser confirmat- sí que alguns dels automòbils presentaven evidències d’haver estat regirats en el seu interior i alguns dels propietaris haurien confirmat haver trobat a faltar algunes pertinences. De fet, hauria estat un dels veïns de l’immoble que hauria advertit la situació i hauria alertat la policia.

La situació no agrada gens ni mica. I semblaria evident que algú ha volgut robar. Amb tot, però, la investigació es du amb discreció perquè un episodi com aquest, que malauradament pot ser molt habitual en altres llocs, aquí no ho és gens, almenys fins ara, i pot ser alarmant. Hi ha estupefacció, però, entre els veïns de l’immoble i, també, en els d’altres edificis propers -malgrat que la promoció està relativament aïllada, és fora del nucli urbà canillenc.

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending