Queixes de conductors pel perill que suposa la senyalització provisional a l’avinguda Esteve Albert

Consideren que entre tants blocs de formigó el rètol de cediu el pas gairebé no es veu i, a més, no queda clar qui l’ha de fer, alhora que l’stop que tenen els vehicles que es volen incorporar des del carrer Paraires, a Escaldes, també està molt avançat

https://youtu.be/sUTNvXtF5mw

Els canvis de circulació que s’han dut a terme a l’avinguda Esteve Albert a l’altura del carrer Paraires d’Escaldes i l’ha senyalització que s’hi ha col·locat de manera provisional per facilitar la conversió a un sol carril a partir d’aquell indret per les obres que s’estan fent a la zona estan provocant enuig i preocupació entre diversos conductors, que han mostrat la seva queixa pel perill que representa la situació.

Qui surt del carrer Paraires ha d’aturar-se obligatòriament perquè té, des de sempre, un stop. Però amb el ‘col·lapse’ almenys visual que suposa tot l’entramat provisional de blocs de formigó, l’esmentat stop queda molt avançat. Gairebé dins de l’avinguda Esteve Albert. Al seu tomb, el cediu el pas que hi ha col·locat gairebé entre els esmentats dics pràcticament no es veu. I si es veu, no se sap ben bé qui l’ha de respectar.

Els conductors consideren que caldria fer un replantejament de la situació o, com a mínim, senyalitzar molt millor la zona, sense que generi tants dubtes. Des d’aquest dilluns i fins al 7 de setembre s’ha reduït a un sol carril la circulació degut als treballs de la instal·lació de la xarxa de fred i calor de FEDA, que afecten força notablement el trànsit en aquesta zona.

Comentaris (2)

Trending