Quatre detinguts per conduir beguts, un dels quals va provocar un accident

La policia també ha arrestat el cap de setmana una persona que volia entrar al país per la frontera del riu Runer amb una petita quantitat de cocaïna

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia.
Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut entre divendres i diumenge fins a quatre persones a qui va enxampar conduint sota els efectes de l’alcohol. En un dels casos, l’arrestat va donar en el control fins a 2,18 grams per litre de sang, una xifra molt per sobre del límit que marca el delicte penal i en un altre, divendres al migdia, havia provocat un accident amb danys materials. A banda, es va enxampar un altre home que intentava entrar al país amb una petita quantitat de cocaïna.

El primer dels incidents vinculats a la conducció havent begut va tenir lloc divendres al matí. Un home que conduïa una furgoneta va topar amb un altre vehicle, que estava aparcat. Quan se li va fer el preceptiu control posterior a l’accident, es va comprovar que superava el límit penal. Va donar una taxa d’1,17 grams per litre de sang.

Ja al llarg del cap de setmana, s’han controlat tres persones més. Totes elles, homes. Un va donar 2,18 grams per litre i els altres dos, 1,69 i 1,45 respectivament.

A banda, durant el cap de setmana la policia va controlar un altre home, de 46 anys i no resident, a la frontera del riu Runer. Se’l va enxampar quan intentava entrar al país amb droga. En concret, 0,6 grams de cocaïna.

Comentaris (2)

Trending