Primeres denúncies a practicants d’esquí sobre rodes

S’han efectuat a la policia perquè els esportistes circulaven per la carretera sense armilla reflectant

Cursa d'esquí sobre rodes.
Cursa d'esquí sobre rodes. ARXIU

L’obertura de carreteres secundàries a Sant Julià de Lòria i a la Massana a la pràctica de l’esquí sobre rodes ja ha tingut les primeres denúncies a la policia. El motiu és que els esportistes circulaven sense armilla reflectant i que amb les seves maniobres podien suposar un perill per a altres usuaris de la via.

Les denúncies han tingut lloc per la circulació dels practicants de l’esquí sobre rodes a la carretera de la Rabassa i s’han efectuat al despatx central de policia, a l’edifici de l’Obac. La presència dels anomenats ‘rollers’ ja havia generat moltes crítiques que han augmentat amb la decisió del comú de Sant Julià de Lòria, primer i del de la Massana després, de legalitzar la seva pràctica.

El trànsit a la carretera de la Rabassa ha augmentat amb l’arribada de residents a Aixirivall i a Juberri però també amb el pas d’autocars a Naturland, als jardins contemporanis i la circulació de camions per obres o desmunts.

La via també és molt utilitzada pels ciclistes i en algun tram com el que hi ha entre Auvinyà i Juberri és molt estreta, tot i que està previst ampliar-la. De fet ja s’estan efectuant treballs a Juberri.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending