La policia preveu imputar per conducció temerària el propietari del Ferrari dels vídeos a TikTok

(AMB VÍDEO) El cos fa dies que investiga les gravacions i la intenció és instar a la retirada del carnet; a banda, també s’analitza una piulada contra un dels usuaris que les va criticar a Twitter per si té un component xenòfob

TIKTOK / ALBA.EIGHT

Els vídeos on es pot veure com un conductor circula a alta velocitat per les carreteres del Principat, fent també maniobres que posen en risc a altres usuaris de la xarxa viària, li poden sortir car al seu autor. Fa dies que la policia, segons ha pogut saber Altaveu, els està investigant i, si res canvia, se l’acabarà imputant per algun delicte i es demanarà la retirada del carnet. A banda, també s’està a sobre d'una piulada amb contingut xenòfob, ja esborrada, que responia a un dels usuaris que criticava a Twitter el conductor del Ferrari.

Les gravacions, penjades en alguns casos a TikTok i en altres a Instagram, han causat indignació entre alguns internautes. En elles es pot veure com el Ferrari, un 488 Spider, circula a alta velocitat. En algunes de les gravacions s’arriba a veure que supera els noranta per hora a vies secundàries amb molts revolts com ara la carretera d’Engolasters, fins i tot travessant zones residencials. El risc que provoca amb aquestes accions és evident. Sorprèn, justament per això, que alguns dels comentaris que reben l’elogien. D’altres, però, són clarament crítics, especialment a Twitter.

Un moment d'un dels vídeos circulant per les carreteres del país.

Relacionat

Indignació a la xarxa pels vídeos d’un usuari circulant de forma perillosa amb un Ferrari

Però no només els usuaris de les xarxes socials s’han fixat en els vídeos. Segons ha pogut saber Altaveu, la policia també els ha visionat i ha comprovat que ha comès diverses infraccions, algunes de les quals, fins i tot, podrien ser de caràcter penal. Fonts consultades han indicat que “s’està fent l’enquesta oportuna”, ja que “s’està al cas des de fa unes setmanes”.

Per això, la previsió dels encarregats de la investigació passa, “com a mínim”, per imputar-li un delicte de conducció temerària. Lògicament, també es vol instar que se li retiri el permís de conduir.

No és pas, però, l’únic fet que s’investiga. També s’està a sobre d'una piulada a Twitter que responia un altre usuari que havia estat especialment crític amb els vídeos. Es considera que pot tenir un component xenòfob i s'investiga si té relació amb el controvertit conductor. I és que, a banda de titllar-lo de “comunista”, s'insultava l'altre usuari etzibant-li un “puto portuguès” i donant a entendre que pel fet, suposadament de no ser andorrà -perquè l’usuari en qüestió sí que ho és i, de fet, s’ha presentat com a candidat a les eleccions- no tenia dret a opinar. La piulada, per cert, va ser esborrada poques hores després igual que el compte des del que es va fer.

TIKTOK / ALBA.EIGHT

Etiquetes

Comentaris (36)

Trending