La policia mira d’identificar els autors d’un intent de furt en un local de restauració a l’Aldosa

Dos homes haurien desistit en saber-se descoberts; els fets haurien passat a principi de setmana, quan també hi va haver una altra temptativa en aquest cas en una agència immobiliària de la capital

Un cotxe de la policia.
Un cotxe de la policia. Toni Solanelles

Els investigadors de la policia treballen en mirar d’identificar els autors d’un intent de furt en un local de restauració a l’Aldosa de la Massana i mirar si tenen relació amb una altra temptativa de furt, en aquest cas en una agència immobiliària del centre d’Andorra la Vella. Els dos intents frustrats haurien succeït a principi de setmana i els agents especialistes en delictes contra el patrimoni miren de trobar imatges que els permetin tenir algun detall més sobre els possibles delinqüents.

Sobre el cas de l’Aldosa de la Massana hi podré haver alguna pista que malgrat que en cap cas sigui concloent, sí que podria ajudar a identificar els sospitosos. I és que sembla clar que eren dos homes i que van desistir en saber-se descobert per alguns veïns, que arran del soroll que feien en intentar forçar la porta del local haurien advertit la presència dels dos delinqüents. Portarien una jaqueta fosca i una gorra.

El furt amb força s'hauria produït a l'avinguda Príncep Benlloch.

Relacionat

Els panys de seguretat de l’agència immobiliària han evitat el furt a Príncep Benlloch

Hores d’ara no hi ha elements per pensar que les persones que van ser vistos intentant entrar en el local de l’Aldosa i els que van intentar entrar la matinada de dilluns a dimarts a l’agència immobiliària d’Andorra la Vella fossin els mateixos. Però sí que hauria estat en moments, situacions i maneres de fer comparables. Els especialistes en delictes contra el patrimoni de la policia estan malauradament a l’expectativa d’un increment d’actuacions d’aquesta naturalesa si hi comença a haver dificultats econòmiques serioses.

Comentaris (3)

Trending