Els panys de seguretat de l’agència immobiliària han evitat el furt a Príncep Benlloch

Patrulles del cos d’ordre i investigadors experts en delictes contra el patrimoni han estat treballant aquest matí en un cèntric edifici d’Andorra la Vella per intentar aclarir

El furt amb força s'hauria produït a l'avinguda Príncep Benlloch.
El furt amb força s'hauria produït a l'avinguda Príncep Benlloch. Cristian Cortés

La policia investiga el que suposadament seria un intent de furt amb força en una agència immobiliària de l’avinguda Príncep Benlloch, molt a prop del comú d’Andorra la Vella. Els empleats del despatx haurien localitzat les evidències de l’intent d’accedir il·legítimament en les dependències de la immobiliària. En concret, han constatat uns danys en el pany que, de fet, els ha impedit poder entrar també a ells.

Per tant, els hipotètics lladres tampoc no havien pogut entrar abans i, en conseqüència, no s’han endut res. Segons fonts properes al negoci afectat, el fet que la porta del despatx disposés d’un pany de seguretat ha evitat que els lladres poguessin aconseguir les seves pretensions. A la resta de l’edifici no s’hi hauria constatat cap altre intent de furt. Almenys, que per ara se’n tingui coneixement.

Després de l’avís donat des de l’agència, la policia s’ha posat a treballar. Diversos veïns de la zona han estat testimoni de l’arribada de patrulles policials i, també, dels experts del cos d’ordre en l’anàlisi dels delictes contra el patrimoni. Tant aquells que estan especialitzats en robatoris com els que busquen elements que puguin conduir a la identificació dels sospitosos.

Segons els primers elements que hauria revelat la investigació, o així ho han explicat fonts properes a la immobiliària, l’intent de furt s’hauria produït, aparentment, pels volts de les 3 de la matinada, que és quan altres persones han sentit soroll, un soroll que una vegada alertades de la situació han vinculat de manera inequívoca amb l’intent de rebentar el pany. La policia intenta recuperar imatges de càmeres de videovigilància de la zona per mirar si pot aconseguir alguna pista més fiable sobre els possibles autors de la temptativa de furt.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending