La policia localitza dos homes que s’havien amagat a un box per consumir cocaïna

Tot i estar en un lloc tancat, el xivarri que feien va alertar els veïns que van trucar el cos d’ordre i van ser enxampats amb 2,9 i 0,3 grams de droga

Una imatge de la façana de la policia.
Una imatge de la façana de la policia. Toni Solanelles

Es van intentar amagar per consumir la droga que havien aconseguit, però no van escollir el millor lloc. O, si era un bon indret, no van ser prou discrets. El soroll que causaven va alertar els veïns de l’aparcament privat on s’havien instal·lat i aquests van avisar la policia, que els van trobar amb les mans a la cocaïna. Tots dos van ser detinguts per un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc la matinada del dia de Nadal, cap a dos quarts de cinc. Els dos homes, residents de 46 i 34 anys, es van ficar a un dels boxes d’un aparcament, a Encamp. Volien, tot fa pensar, un lloc tranquil en el qual poder consumir la droga que havien aconseguit sense ser molestats.

No van ser, però, prou curosos. Van fer massa xivarri i això va alertar alguns veïns, que van trucar la policia. Quan els agents es van presentar a l’aparcament, els van sorprendre i, evidentment, no van poder amagar que es trobaven en possessió de substàncies estupefaents. En concret, un duia a sobre 2,9 grams de cocaïna; l’altre, 0,3.

Per tot això, es va procedir a la seva detenció. A tots dos se’ls ha imputat un delicte contra la salut pública.

Etiquetes

Comentaris

Trending