La policia investiga els ‘vàndals del Tik Tok’

La direcció del centre comercial on els joves haurien comès algunes de les seves bretolades té decidit emprendre accions contra els nois, que feia dies que es vanagloriaven a les xarxes de les seves bromes que cada cop han estat més pesades

Llançant una cadira per una finestra en un centre educatiu.
Llançant una cadira per una finestra en un centre educatiu.

La policia ja investiga les accions dutes a terme per un grup de joves, majoritàriament encara menors d’edat, que els darrers temps s’haurien caracteritzat per dur a terme bromes cada vegada més pesades i difondre-les a través de les xarxes socials, i especialment a través de l’aplicació denominada Tik Tok. De la broma haurian passat a la bretolada i al vandalisme, causant desperfectes en diferents propietats privades d’ús públic.

Així, la darrera gravació que hauria transcendit, i que aquest dissabte va encendre les xarxes socials tal i com l’Altaveu va avançar, el comportament dels nois ja tenia una connotació clarament vandàlica. Llançant cadires per una finestra dins d’un centre educatiu, deixant caure des de palets a pneumàtics pel forat de l’escala d’un edifici privat o fent malbé alguns dels objectes que hi ha en un dels lavabos de l’Illa Carlemany.

El palet caient pel forat de l'escala.

Relacionat

El vandalisme juvenil que indigna a les xarxes

En aquest sentit, fonts propers als responsables del centre comercial escaldenc han assegurat que l’establiment “ha tingut accés a les imatges de les xarxes i de les càmeres de seguretat de l'establiment i està estudiant emprendre possibles accions legals”. De fet, molt probablement tirarà endavant les esmentades actuacions per evitar que s’adoptin mesures contra els nois i evitar que el seu comportament vagi a més.

En aquest sentit, altres fonts han assegurat que la policia ja està treballant en la qüestió arran, justament, de la massiva circulació que la gravació va tenir aquest dissabte. No es descarta, per tant, que en breu siguin convocats tant els menors com els seus pares al despatx central de la policia per demanar comptes als joves, que ja en alguna altra ocasió haurien estat enxampats pels vigilants de seguretat d’un altre centre comercial, en aquest cas a Andorra la Vella, i on després de ser advertits sense que s’adoptés cap actuació concreta ja no haurien tornat a aparèixer.

Diverses persones han compartit a través dels seus perfils en les xarxes socials les imatges que per iniciativa pròpia els mateixos nois difonien a l’esmentada APP Tik Tok. Els usuaris de xarxes com Instagram o especialment Facebook van compartir les imatges per denunciar el comportament dels nois, que fa dies que estan mostrant com s’encaren o ironitzen amb clients de diferents establiments, com llancen objectes en algunes ocasions sense voluntat de fer mal, sols de molestar, o com fan veure que cauen davant d’algun client d’un supermercat.

Comentaris (22)

Trending