La policia empaita turistes russos que havien marxat sense pagar d’un restaurant

Els comensals d’un establiment d’Escaldes van marxar-ne descontents amb el tracte rebut i decebuts amb algun dels plats demanats i per això inicialment no van voler abonar la factura

Una cotxe de policia a la rotonda de la Dama de Gel.
Una cotxe de policia a la rotonda de la Dama de Gel. POLICIA D'ANDORRA

Descontents amb el tracte rebut i decebuts amb algun dels plats que havien demanat, un grup de turistes russos van acabar marxant sense pagar del restaurant d’Escaldes on havien anat a sopar aquest dimarts al vespre. Això va portar els responsables de l’establiment a mobilitzar la policia que van haver d’empaitar els comensals per fer-los variar d’actitud. La ‘persecució’ amb final feliç va ser pels volts de les 11 de la nit.

Segons testimonis presencials, eren una desena de persones en una taula en què es van fer encàrrecs força notables. Durant tot l’àpat van anar evidenciant el seu malestar pel que creien un deficient servei i uns plats que no s’adequaven al que s’imaginaven. La factura pujava a prop de 500 euros. Quan l’haurien hagut d’abonar van marxar sense fer-ho.

Com a mínim a tres o quatre d’ells els va acabar caçant la policia a l’altura de la rotonda de la Dama de Gel. Anaven a peu. I tot i la presència policial, n’hi va haver que no estaven gens conformes en pagar el servei. Finalment, i per evitar embolics, un dels turistes va decidir tancar el tema d’un cop i va abonar el que pertocava finalitzant la discussió i la intervenció policial. I facturant el restaurant en qüestió el que considerava que havia de cobrar.

Comentaris (14)

Trending