La policia deté un home que ‘per norma’ sol anar indocumentat i estava expulsat del país

El cos ha arrestat durant el cap de setmana tres persones per donar positiu en controls d’alcoholèmia i una altra que intentava introduir petites quantitats de cocaïna i marihuana

Comentaris

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. ALTAVEU

La policia ha detingut un home no resident de 25 anys que, per norma general, sol anar indocumentat i s’identifica verbalment amb noms aparentment inventats. A més, quan se’l va controlar es va poder constatar que havia estat prèviament expulsat per un termini de tres anys. Aquesta és una de les cinc detencions que hi ha hagut durant el cap de setmana.

L’arrest d’aquest home acusat de sengles delictes contra la funció pública i contra el tràfic jurídic es va produir aquest diumenge a 1/4 de 7 de la tarda. En controlar l’interessat, que anava indocumentat, se’l trasllada a les dependències policials per tal d’identificar-lo, lloc on es constata que ja havia estat controlat anteriorment indocumentat i identificant-se verbalment amb una altra identitat. Endemés, es constata que fa objecte d’una ordre d’expulsió administrativa per un període de tres anys, motius pels quals es procedeix a la seva detenció.

Les altres quatre detencions tenen a veure amb alcoholèmies i suposat intent d’introducció de petites quantitats de droga. La relativa a aquesta darrera qüestió es va produir dissabte a 3/4 d’11 de la nit. L’interessat, un home no resident de 33 anys, va ser controlat a la frontera del riu Runer en possessió de 1,1 gram de cocaïna, i 4 grams de marihuana.

Quant als delictes contra la seguretat en el trànsit, el dissabte es va produir un total de dues detencions. La primera  cinc minuts abans de les 3 de la matinada. Es va detenir un home resident de 25 anys, amb una taxa d’1 gram d’alcohol per litre de sang. La segona, poc abans de 2/4 de 4 també de la matinada, tractant-se d’un home resident de 37 anys, amb una taxa d’1,11 gram d’alcohol per litre de sang (g/l).  El diumenge a les 00:25 hores es va produir la detenció d’un home resident de 23 anys, amb una taxa d’1,09 g/l.

Comentaris (3)

Trending