La policia deté un home per amenaçar amb una arma blanca durant una baralla

Els fets han passat aquest divendres prop d'un local d'oci nocturn d'Andorra la Vella

Comentaris

Un cotxe de policia en un servei a Andorra la Vella.
Un cotxe de policia en un servei a Andorra la Vella. Toni Solanelles

La Policia ha detingut aquest divendres un home resident de 51 anys per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat per exhibir una navalla de set centímetres, intimidació i amenaces condicionals durant una baralla prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.

En les proximitats de locals de nit, també a la capital, es va detenir la matinada de dijous un home resident de 29 anys per possessió de tres grams de cocaïna, que també duia 0,6 grams de marihuana. 

La nit de dimecres es va detenir un home resident de 41 anys com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, l’honor i la integritat física i moral en l’àmbit domèstic (violència de gènere).  Els agents van ser requerits per una discussió conjugal en un domicili, que va acabar amb amenaces de mort i injúries de l'home cap a la seva parella.

Els darrers dies la Policia ha arrestat tres homes més de 28, 32 i 20 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,20, 1, 30 i 1,57; i un altre, també resident i de 21 anys, per positiu en tòxics. Aquesta setmana s’han produït dues detencions més, la d’un home resident de 24 anys i la d’una dona no resident de 36, per resistència, desobediència i injúries als agents de Policia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending