La policia busca un suposat franctirador a Prada Ramon

Diversos dies els veïns han sentit trets a la confluència dels carrers Joan Maragall i Sant Esteve d’Andorra la Vella

Un dels carrers de la zona de Prada Ramon.
Un dels carrers de la zona de Prada Ramon.

La policia fa dies que investiga l’autoria d’uns trets, que se suposen de fogueig, que esporàdicament veïns dels carrers Joan Maragall i Sant Esteve, a la zona de Prada Ramon d’Andorra la Vella, molt a prop de la seu de la CASS, haurien sentit. La situació fa dies que dura i malgrat que fins i tot responsables d’algun dels establiments de la zona haurien apuntat un possible sospitós, no hi hauria proves que conduïssin cap al presumpte franctirador.

Fins on ha pogut saber l’Altaveu, el darrer episodi s’hauria viscut dissabte de la setmana passada. Possiblement, conscient que la policia ja està a la que salta, el suposat autor hauria deposat el seu comportament, que ara per ara no se sap a què respon. En principi es tractaria d’algú que sol estar-se en un habitatge d’un immoble situat en el xamfrà dels dos carrers esmentats de la capital. En algun cas, hauria disparat contra algun dels establiments de la zona.

No consta que hagi danyat mai cap persona i, fins ara, no s’hauria trobat cap rastre d’allò que hauria disparat. No obstant, recentment des d’algun dels locals de restauració de la zona s’hauria assegurat haver trobat alguna baina. La policia, però, prefereix per ara mantenir silenci davant la incertesa del fet i, no obstant això, la gravetat que podria tenir. I és que la situació s’hauria advertit diverses vegades i es tracta d’una zona molt transitada de vianants.

A més, les darreres advertències haurien coincidit amb l’actuació d’un altre ciutadà, en aquest cas a la Massana i que òbviament no té res a veure amb el succeït a Prada Ramon, però que no deixa d’enrarir l’ambient i posar en alerta el cos d’ordre davant el fet que s’estan produint fets que rarament es veien al Principat.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending