La policia busca a Portugal un adolescent originari d’Andorra que ha desaparegut

Igor Dias fa deu dies que va sortir de casa, a Chaves, on viu amb el seu pare, per anar a jugar a futbol amb uns amics i des de llavors no se’n sap res més

Una de les imatges de l'adolescent que s'han difós.
Una de les imatges de l'adolescent que s'han difós. ARXIU

La policia judicial de Chaves, un municipi situat al nord de Portugal, investiga la desaparició d’un adolescent de 14 anys nascut a Andorra i que des de fa uns anys vivia al país veí juntament amb el seu pare. El noi va sortir de casa seva el diumenge 19 de juliol per suposadament anar a jugar a futbol amb una colla d’amics i des de llavors no se’n sap res més. El cas se segueix amb neguit i intranquil·litat des del Principat, on viuen com a mínim la mare del jove i una germana per part de pare.

Passades 24 hores sense saber on era el noi, Igor Dias, finalment es va comunicar la desaparició a la policia. En tractar-se d’un menor i ser d’entrada molt estranya la desaparició -no hi ha elements per pensar en una fugida voluntària però tampoc per deixar-ho de pensar, per exemple- va assumir la investigació la policia judicial de la zona, al districte portuguès de Vila Real. De moment, la policia hauria donat molts pocs detalls de les indagacions efectuades. De com avança la seva recerca.

Fonts de l’entorn familiar del menor han assegurat que han rebut diverses trucades relacionades amb la desaparició del noi, però han preferit no revelar cap dada ni cap detall sobre aquestes comunicacions per no perjudicar la investigació, d’una banda, i, també, per no incrementar el neguit i el dolor que està vivint. “La situació emocional ja és prou complicada”, han advertit els consultats. La família sí que ha fet una àmplia difusió de la desaparició a través de múltiples xarxes socials.

Etiquetes

Comentaris

Trending