La policia arresta dos homes per conduir amb el permís retirat

També s’ha detingut diverses persones per introduir estupefaents al país i per donar positiu en els controls d’alcoholèmia

Comentaris

Una imatge de la recepció del servei de policia.
Una imatge de la recepció del servei de policia. POLICIA D'ANDORRA

Aquesta setmana la Policia ha efectuat diverses detencions relacionades amb el transport i consum d’alcohol i drogues, a més de conduir amb el permís retirat. D’una banda, s’ha arrestat dos homes per portar els vehicles sense el carnet en regla. També dues persones a la frontera per introduir estupefaents al país i dos més per donar positiu en el control d’alcoholèmia.

Aquesta setmana la Policia ha detingut dos homes per conduir amb el permís retirat. Un d’ells, resident de 36 anys, a les 00:23 h i que en un inici va fer cas omís del control, però es va acabar aturant poc després. El segon, resident de 28 anys, ha estat detingut a les 00:45 h aquest divendres.

També s’ha detingut dues persones en controls a la frontera del riu Runer per introduir estupefaents al país. La primera és una dona no resident de 42 anys que va ser arrestada dimarts amb una pastilla d’èxtasi. La segona és una altra dona de 23 anys detinguda dimecres amb 0,5 grams de cocaïna.

Quan a les alcoholèmies, la matinada de dijous es va arrestar dos homes residents de 41 i 36 anys amb taxes d’alcohol per litre de sang d’1,66 i 1,63 respectivament. Aquest divendres, a més, a les 10:50 h, s’ha detingut un altre home, resident temporal de 33 anys, per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic per presentar documentació falsa al servei d’Immigració.

Comentaris (1)

Trending