Perd el control embriac i ‘destrossa’ cinc vehicles d’un concessionari abans d’acabar detingut

La policia ha detingut aquesta matinada un jove resident francès de 24 anys després de patir un accident a la rotonda de Josep Escaler, a l’avinguda Tarragona, i ‘colar-se’ en la parcel·la on un multimarca hi té automòbils en exposició

El cotxe accidentat, a l'esquerra, estampat dins la parcel·la d'exposició.
El cotxe accidentat, a l'esquerra, estampat dins la parcel·la d'exposició.

La policia ha detingut aquesta matinada un jove resident francès de 24 anys després picar contra la rotonda de Josep Escaler, a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella, i ha perdut el control del vehicle que conduïa, que s’ha acabat colant a l’interior d’una parcel·la que acull vehicles en exposició d’un conegut concessionari multimarca. La detenció s’ha fet efectiva en constatar el positiu per alcoholèmia del conductor, que superava els 2 grams d’alcohol per litre de sang.

L’accident, pel qual no s’han hagut de lamentar ni tan sols ferits, ha passat vers les 4 de la matinada. I ha obligat a mobilitzar bombers i policia, a banda dels responsables del concessionari, segons que han explicat fonts dels cossos actuants. També agents del servei de circulació han acudit al lloc de l’accident, que per ser a l’hora que ha sigut no ha tingut incidència en la circulació. El cotxe implicat és un BMW M4 amb plaques de matrícula personalitzades.

Arran de l’accident, el cotxe causant s’ha encastat contra diversos vehicles de l’espai d’exposició. D’una manera o altra, s’han vist afectats cinc automòbils, alguns de venda i d’altres de lloguer. A falta d’una valoració més precisa, que s’haurà de fer entre aquest diumenge i els propers dies, hi ha algun vehicle que ha resultat sinistre total. Els anys podrien voltar els 80.000 o 100.000 euros.

Comentaris (19)

Trending