Pega una plantofada a la dona i es passa la nit al despatx de policia

L’home nega la bufetada fins al punt que es va negar en rodó davant la Batllia de guàrdia a acceptar la condemna condicional per la via ràpida que se li proposava

Unes manilles.
Unes manilles. POLICIA ANDORRA

Sense dubtar-ho es va presentar al despatx de policia per denunciar que la seva parella l’havia pegat. Una bufetada. N’hi havia prou per detenir l’home. Els agents que van rebre la denúncia de la dona van constatar algunes marques compatibles a la plantofada i automàticament es van posar en marxa per cercar el presumpte agressor. Els fets havien passat al domicili conjugal i no van trigar excessivament a topar amb l’home.

Els fets van passar divendres al vespre en un domicili d’Ordino. La dona es va desplaçar fins al despatx central de policia per explicar el que havia passat. Després, l’home s’hi passaria la nit en règim de detingut. El suposat agressor ho nega tot i assegura que la seva parella s’ha aprofitat de la sensibilitat de la legislació per jugar-li una suposada mala passada. Amb tot, però, va ser detingut acusat d’un delicte de violència de gènere.

Però la seva negativa l’ha mantingut fins i tot davant el batlle de guàrdia. Dissabte va passar a disposició judicial i l’home va refusar la condemna condicional per la via ràpida que se li proposava. Que no, que es manté innocent i, per tant, se’l va alliberar amb una mesura de distanciament amb què s’acompanya el processament. Ara caldrà fer les indagacions necessàries per aclarir la situació del tot.

Comentaris

Trending