S’aixeca l’‘Operació Gàbia’ i la policia continua buscant l’atracador de la gasolinera

(AMB VÍDEO) El dispositiu de recerca que s’ha activat després que els responsables de l’estació de servei han alertat de l’actuació d’un home armat amb un ganivet de carnisser ha provocat importants retencions sobretot al tomb d’Encamp

T

T. S. / B. N.

Comentaris

Control a Sant Julià.
Control a Sant Julià. B. N.

La policia ha deixat sense efecte a 2/4 de 4 de la tarda la denominada ‘Operació Gàbia’, el dispositiu de controls intensius que s’ha activat al punt del migdia en les principals artèries del país amb l’objectiu d’intentar enxampar l’atracador d’una gasolinera situada al nou vial d’Encamp. Hores d’ara encara no s’ha aconseguit detenir el lladre, que s’hauria apropiat d’uns 500 euros després d’amenaçar amb un ganivet de carnisser un dels empleats de l’estació de servei.

Un vehicle policial aquest migdia en la gasolinera atracada.
Un vehicle policial aquest migdia en la gasolinera atracada.

Entre les càmeres de l’establiment i les dades que han aportat els treballadors de la benzinera, els investigadors tenen una descripció molt aproximada de l’home, que ha arribat a la gasolinera a peu i ha marxat del lloc dels fets amb un cotxe, aparentment, doncs, amb un possible acompanyant, que hauria emprès direcció cap a Espanya després d’amenaçar l’empleat, que ha patit un atac d’angoixa.

Els fets han tingut lloc poc després de 2/4 de 12. Una vegada s’ha personat a la gasolinera una patrulla policial que ha constatat la veracitat de l’exposat en el requeriment, especialistes en delictes contra el patrimoni s’han traslladat fins al lloc per recollir el màxim d’informació i elements per, d’una banda, mirar de saber qui hi podia haver rere de l’assalt i, en segon lloc, per disposar d’elements per incriminar aquella persona o persones que eventualment es puguin detenir per aquest cas.

image (3)
Retencions al centre d'Encamp.

Alhora s’ha activat, s’ha dit, l’‘Operació Gàbia’, que ha portat policies equipats amb armes llargues a fer controls en la majoria de punts rodons de la xarxa viària i ha regirar desenes de vehicles. Especialment a Encamp, el dispositiu ha causat durant diverses hores unes retencions notables que a partir del moment que s’han aixecat els controls s’han anat diluint fins que una hora després, més o menys, s’ha recuperat pràcticament la normalitat.

WhatsApp Image 2023 03 03 at 13.08.46
Investigadors enlairant el dron.

Almenys inicialment, els empleats de l’establiment atracat no haurien pogut veure amb precisió en quina direcció fugia l’atracador, que faria al tomb d'1,75 o 1,80 metres, i hauria marxat de la gasolinera, on ha arribat a peu, en cotxe, probablement acompanyat i segurament en direcció cap a Espanya. La cerca, més discreta, i que en alguns moments fins i tot s’ha fet a través d’un dron, continua activa i, ara per ara, sense resultats aparents.

-seguirà ampliació-

Etiquetes

Comentaris (77)

Trending