Els ocupants del pis d’on en van caure paperines de cocaïna la tornen a ‘liar’

La policia deté un home per agredir la parella i una companya que la defensava i ‘descobreix’ que continuen al país immigrants que teòricament havien estat expulsats

Els fets van succeir en un immoble de l'avinguda Meritxell.
Els fets van succeir en un immoble de l'avinguda Meritxell. Toni Solanelles

Els problemes no vénen mai sols. El setembre passat, una fuita d’aigua va permetre localitzar un suposat petit traficant de cocaïna. Tres mesos després, al mateix pis i amb protagonistes repetits, una batussa de parella no només va comportar la detenció del presumpte agressor sinó que va portar els agents a ‘descobrir’ que un resident il·legal expulsat al seu dia no va complir l’ordre donada.

Els fets van succeir-se, segons que ha pogut saber ara l’Altaveu, a l’inici d’aquesta setmana. En un habitatge de l’avinguda Meritxell, el mateix des del celobert del qual es va llançar a corre-cuita un seguit de peces de roba que embolcallaven paperines de cocaïna, hi havia sarau. Tot plegat va portar a què altres veïns advertissin la policia.

Les detencions es van fer en un edifici de l'avinguda Meritxell.

Relacionat

Una fuita d’aigua a l’avinguda Meritxell ‘descobreix’ una xarxa de tràfic de cocaïna

Una vegada arribats al lloc des del qual s’havia fet el requeriment, els agents van trobar dos nois i dues noies. De les noies, una era la detinguda al setembre com a suposada responsable d’un delicte contra la salut pública. Ella havia estat qui havia llançat les paperines de cocaïna en veure que la policia es presentava a l’immoble. Després va resultar que la droga era de la parella. Llavors va ser processada però se la va alliberar.

Ara hauria rebut algun cop d’un dels nois, que sota els efectes aparents de l’alcohol havia agredit la seva xicota, l’altra noia ocupant del pis. I encara un quart jove que també va ser controlat el setembre i en no tenir la situació regularitzada al Principat, va ser expulsat. El temps i la casualitat, però, ha permès descobrir que no va complir l’ordre donada. Tot plegat hauria fet confirmar als agents que l’habitatge en qüestió opera poc menys que com a ‘pis pastera’.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending