Obre la cella al porter després de trencar la porta d’una discoteca

La policia ha detingut aquesta passada mitjanit un turista de 20 anys que manifestament begut ha provocat un fort altercat a la sortida d’un conegut local ‘après ski’ del Tarter

Comentaris

Un dels accessos al local.
Un dels accessos al local. ARXIU

La policia ha hagut de detenir aquesta passada mitjanit un turista de vint anys que formava part d’un petit grup de clients d’un local d’oci nocturn, o potser millor d’un actualment conegut establiment ‘après ski’ situat al Tarter. El detingut ha agredit un dels porters de la discoteca i, alhora, ha trencat una porta del local.

La batussa ha tingut lloc a l’exterior del local, encara que prèviament, i suposadament producte de l’agressivitat que li hauria generat l’alcohol que havia consumit aparentment en el mateix local, el jove ja havia trencat la porta. Arran d’això, i que el porter li demanés explicacions, s’hauria agreujat l’altercat entre els dos homes. El turista ha agredit l’empleat del local i li ha causat una ferida oberta en una de les celles.

En ple altercat ja s’havia avisat la policia. I només arribar la patrulla s’ha procedit a la detenció del jove, que hauria anat al local amb quatre o cinc companys més, de la mateixa edat. La detenció s’hauria produït al tomb de 2/4 d’1 de la matinada i l’arrestat ha estat acusat d’un delicte contra la integritat (per les lesions causades al porter de la discoteca) i un altre delicte contra el patrimoni (per la ruptura de la porta).

Comentaris (4)

Trending