Nou control policial al Clot d’Emprivat per dispersar els joves

Fins a tres vehicles s’haurien desplaçat fins a un establiment concorregut per aquests grups per fer una feina d’identificació de totes les persones que hi eren a la zona

Un dels vehicles de policia enfront de l'establiment on s'ha fet el control a Escaldes
Un dels vehicles de policia enfront de l'establiment on s'ha fet el control a Escaldes

La policia continua amb els controls a la zona del Clot d’Emprivat, a Escaldes, amb l’objectiu de disminuir la forta concentració de joves que es dóna per aquests voltants. Avui, concretament, s’ha fet un treball d’identificació de totes les persones que hi eren a un establiment de restauració de la zona. Fins a tres vehicles s’haurien desplaçat al lloc per portar endavant aquesta feina que, des del departament, asseguren que és rutinària.

Al voltant de les 20 h d’avui tres vehicles de policia han acudit al Clot d’Emprivat. No s’ha tractat de cap avís, sinó d’un dels controls continus que està començant a fer el cos per la zona, principalment a les avingudes Arnaldeta de Caboet i Nacions Unides. Els agents han demanat identificació a totes les persones que es concentraven en la terrassa d’un establiment de restauració, que principalment eren joves i adolescents que anaven en grups.

Un cotxe policial estacionat aquest diumenge, tot fent controls, en una de les interseccions conflictives del Clot d'Emprivat.

Relacionat

Controls policials dissuasius al Clot d’Emprivat per evitar altercats juvenils

A la terrassa, com sembla que ja ve sent habitual, hi havia una gran concentració de joves en les taules. Tot i això, pels voltants també hi havia grups dispersos de la mateixa edat i característiques que ja s’haurien explicat amb anterioritat per la policia. Aquests joves hi són continuament a la zona amb cotxes, finestres abaixades i música constant. D’altres abandonaven el lloc després que la policia marxés, acomplint així amb l’objectiu principal d’aquests controls, tot comentant la intervenció a la terrassa.

 

Comentaris (7)

Trending