Motorista ferit en topar contra un cotxe al centre de la Massana

El xoc ha tingut lloc pocs minuts de les 3 de la tarda a l’avinguda Sant Antoni, la carretera general, a l’altura del carrer Major

L'accident ha tingut lloc a l'altura del carrer Major.
L'accident ha tingut lloc a l'altura del carrer Major.

Un motorista ha resultat ferit arran de la topada que ha sofert contra un vehicle a l’avinguda Sant Antoni de la Massana, la carretera general, a l’altura del carrer Major de la parròquia, i molt a prop del conegut Hotel Palanques. Les lesions que hauria sofert el conductor de la motocicleta, una KTM Duke, no revestirien especial gravetat però no obstant això ha estat traslladat al centre hospitalari per descartar qualsevol anomalia.

El sinistre ha passat pocs minuts abans de les 3 de la tarda. Un vehicle 4x4 Suzuki Vitara matriculat al Principat com la motocicleta girava cap a la seva esquerra. tot volent-se incorporar cap al carrer Major, pujar per tant direcció a l'església, procedent de l'avinguda Sant Antoni.

La motocicleta, amb matrícula andorrana, s'ha estavellat contra la part posterior dreta de l'altre vehicle. Arran de la caiguda és quan el motorista de 23 anys, que viatjava en direcció cap al centre del país, s'hauria fet les ferides que pateix. L'home que ha sortit projectat de la moto es queixava de mal a un dels genolls i a les vèrtebres lumbars.

 

Comentaris

Trending