Motorista ferit lleument en una topada amb un cotxe a l’avinguda Fiter i Rossell

El sinistre, vers 2/4 de 8 d’aquest matí, ha passat a pocs metres de l’accés amb ascensor cap a l’hospital

Comentaris

La topada d'aquest matí.
La topada d'aquest matí.

Un motorista resident de 53 anysha resultat ferit lleument a primera hora d’aquest matí després que la moto que conduïa hagi quedat travada sobre la part davantera d’un turisme. Tots dos vehicles són matriculats al Principat. L’accident ha succeït poc després de 2/4 de 8 del matí a pocs metres de l’accés a l’hospital amb ascensor, a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes.

S’ha mobilitzat una ambulància del transport sanitari que té la base principal just allà mateix i també han intervingut, d’entrada, agents de circulació comunals, que han hagut de tallar el trànsit perquè els dos vehicles han quedat entravessats al bell mig de la via. També s'hi han desplaçat efectius d'atestats de la policia.

En aquell moment diversos vianants passaven per la zona, en ser una hora de tragí especialment escolar i laboral. El ferit, que conduïa una Kawasaki de notable cilindrada, ha estat traslladat a l’hospital on durant aquest matí se li donarà l’alta perquè, sortosament, no té pràcticament res, segons les fonts hospitalàries consultades.

Comentaris (1)

Trending