Mor l’home atropellat divendres a l’avinguda Joan Martí d’Encamp

Històric propietari de l’Hotel Montecarlo, situat molt a prop d’un hi va haver l’accident, tenia 85 anys i les lesions sofertes inicialment s’haurien anat complicant

Imatge de la intervenció dels cossos de seguretat i salvament en l'atropellament.
Imatge de la intervenció dels cossos de seguretat i salvament en l'atropellament.

L’home de 85 anys que va resultar ferit divendres passat arran d’un atropellament hagut a l’avinguda Joan Martí d’Encamp va morir dimarts suposadament arran de l’agreujament de les lesions sofertes en aquell accident. El difunt, que va ser enterrat aquest dimecres, era l’històric propietari de l’Hotel Montecarlo, situat a molts pocs metres d’on hi va haver l’accident.

El sinistre va succeir al punt del migdia d’aquell divendres. En l’accident s’hi va veure involucrat un Opel Astra, que va ser el que va topar contra l’home. El llavors ferit ara difunt va ser traslladat aquell divendres a l’hospital on va quedar ingressat a planta després que li fossin detectades múltiples fractures, especialment en una cama i un braç. Aparentment, i arran de l’atropellament, les lesions es van agreujar, la situació de l’home, David Zabala, va anar empitjorant i finalment va acabar morint.

accident encamp

Relacionat

Ingressat amb múltiples fractures l'home atropellat a Encamp

La policia està pendent de rebre l’informe corresponent a l’autòpsia practicada al difunt per tal de poder constatar formalment que la mort és derivada de l’agreujament de les lesions sofertes en el moment de l’atropellament, per tal que aquest fet tingui les conseqüències legals oportunes.

Comentaris

Trending